Wednesday, November 28, 2012

Tartumaa käsitööliste list

Tartu-Maarja kirivöö koopia.






Kutse liitumiseks Tartumaa käsitööliste listiga. 



Tere.
Oktoobrikuus, Tartumaa Käsitöökoja raames toimunud käsitööliste ümarlauas arutasime käsitöövaldkonnaga seotud rõõme ja muresid Tartumaal (nii Tartu maapiirkonnad kui ka maakonnas asuvad linnad, sealhulgas Tartu linn) Kõige rohkem toodi esile probleem, et valdkonda puudutavate ettevõtmiste info ei jõua tihtipeale kõigi huvilisteni. Seetõttu võtsime ümarlauas vastu otsuse luua ühine infolist kõigile Tartumaa käsitööhuvilistele.

Nüüdseks on infolist tartumaakasitoo kenasti loodud ja kõikidele soovijatele liitumiseks avatud. Listi on lahkesti oodatud kõik, nii käsitööettevõtjad, –õpetajad kui ka käsitööharrastajad. Samuti on
oodatud kõik, kes tunnevad huvi käsitöövaldkonna ning seal toimuva vastu.

Listi täiendavad listisolevad inimesed ise. Oodatud  on kõik uudised ja teated kursuste, õpitubade, raamatuesitluste, näituste, laatade ning muude ürituste ja käsitöökogunemiste kohta. Kindlasti on list ka koht, kus saab pidada üldisemaid, käsitööd puudutavaid arutelusid ning teha ettepanekuid Tartumaa käsitööelu elavdamiseks või probleemide lahendamiseks. Kõik listiliikmed on oodatud julgesti postitama. See on meie endi suhtluskanal ning meist endist sõltub kui informatiivne see on!

Listiga liitumiseks saada kiri listihaldur Kersti Ernitsale kersti@ylenurme.ee tekstiga, et soovid liituda Tartumaa käsitööliste listiga.
Kui listiga liituda ei soovi, ent omad vahetevahel infot mõne käsitööalase ettevõtmise kohta, mis võiks meie listi liikmetele huvi pakkuda, siis oleks väga tore kui saadaksid vastava info meiliaadressile tulejaloo@gmail.com ja meie juba omakorda edastame teate Tartumaa käsitööliste ühislisti.
 

Seda kutset võid edastada ka oma käsitööhuvilistele sõpradele, kes Tartumaa käsitöömaastikul tegusad on. Ikka selleks, et ka nemad listiga liituda ning infovahetusest osa saada võiksid! Listiga liituma on oodatud ka Tartumaa juurtega, kuid momendil väljaspool Tartumaad elavad tartumaalased, kel soov ja võimalus Tartumaa käsitööelu edendamises kaasa lüüa on; kõik eestimaalased, kes rohkem käsitööalast infot saada soovivad.

Elavnevat käsitööelu soovides,
Tartumaa käsitööliste ümarlauas osalenud Ali Palm

Lisainfo: tel 56661171

No comments:

Post a Comment